Markkinointitoimisto Brand Team Finland Oy, Jyväskylä

Seo-hakukoneoptimointi

SEO-Hakukoneoptimointi tukee digimainontaa ja nostaa orgaanisen näkyvyyden määrää hakukoneissa.

SEO-hakukoneoptimointi
tuo lisää asiakkaita verkkosivuillenne

SEO-Hakukoneoptimointi tarkoittaa sisältöön keskittynyttä Google näkyvyyden parantamista. 

Hakukoneoptimoinnissa keskitytään auttamaan Googlea löytämään ja ymmärtämään verkkosivuillanne kerrottua sisältöä. Sisältöä pyritään täten rakentamaan niin, että Google arvostaa sisältöä ja täten näyttää sitä useammin asiakkaille, jotka etsivät tarjoamaanne tietoa verkossa.

 

SEO-Hakukoneoptimointi koostuu sanoista Search Engine Optimization. 

Hakukoneoptimointi on tärkeää yrityksen liiketoiminnalle ja asiakashankinnalle. Optimoinnin tuloksena Googlen hakukone löytää sivustonne ja esittelee yrityksenne palveluita ja tuotteita kiinnostuneille asiakkaille.

 

Googlesta on tullut suuri osa ihmisten verkossa tapahtuvaa ostopolkua. Yleensä ostopolun alussa ostaja vertailee ja etsii tietoa tuotteesta, tai palvelusta nimenomaan Googlesta. Verkossa ostoja tekevä henkilö etsii usein helppoa tapaa tehdä hankintansa ja tämä näkyy myös hakutuloksien käytöstä.

Tutkittujen tietojen mukaan ostaja päätyy todennäköisimmin ostamaan tuotteen tai palvelun 1-2 hakusivulla esiintyvien yrityksien joukosta, joten hakukoneoptimointi on tärkeä osa nostaa yrityksenne rankingia hyville hakukonesijoituksille.

Millaisille yrityksille
SEO-hakukoneoptimointi on hyödyllistä?

Verkkosivun hakukoneoptimointi on suositeltu toimenpide kaiken kokoisille yrityksille. Optimoinnin tarkoituksena on parantaa myös sivun käyttökokemusta, sekä sisältöä. Paremman sisällön ja käyttökokemuksen johdosta optimoitu sivu tukee myyntiä ja asiakaspalveluanne.

Hakukoneoptimoitu sisältö tukee myös muuta mainontaanne. Esimerkiksi Google Ads- hakusanamainonta tukeutuu saman sisällön alle, kuin hakukoneoptimointikin ja täten relevantilla sisällöllä on vaikutusta myös mainonnan hintaa.

 

Useasti Google Ads-hakusanamainontaa käytetään nimenomaan hakukoneoptimoinnin rinnalla varmistaakseen sivuston korkean näkyvyyden Google haussa.

 

Hakukoneoptimointi sopii niin yritys-, kuin kuluttajamyyntiin. Oli kyseessä tuote tai palvelu ostopolku kulkee usein juuri Googlen kautta ja siten voimme suositella hakukoneoptimointia kaikille yrityksille tuotteista, tai kohderyhmästä riippumatta.

 

Kysy tarjous hakukoneoptimoinnista alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai soittamalla suoraan meille!

Tehostetaan myynti kasvuun markkinoinilla

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö:

Miten voimme palvella teitä?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme: