Markkinointitoimisto Brand Team Finland Oy, Jyväskylä

Some-markkinointi

Some-markkinoinnilla tavoitat asiakkaat kohdennetusti ja tehokkaasti sosiaalisessa mediassa.

Some-markkinointi vauhdittaa
liidien keräämistä ja myyntiä nopeasti

Sosisaalisen median markkinointi, eli lyhennyttä some-markkinointi tapahtuu nimensä mukaan sosiaalisen median kanavissa esimerkiksi: Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa, LinkedInissä, tai Tiktokissa. Sosiaalisen median mainonta voi tarkoittaa maksettua mainontaa tai hyvällä sisällöllä hankittua näkyvyyttä orgaanisesti.

 

Some-markkinoinnin hyötynä on, että yleisöä pystytään kohdentamaan erittäin tarkasti Facebookin mainostyökalun avulla. 

Facebookin mainostyökalu toimii niin Facebookin, kuin Instagramin alustoilla.

 

Some-markkinointi toimii erinomaisesti eri kohderyhmien tavoittamiseen, mutta on tärkeää valita juuri teidän liiketoiminnalle sopiva alusta mainontaan. 

Miksi some-markkinointi?

Tutkimustietojen mukaan Facebookia käyttää yli 70 % suomalaisista ja Instagramia noin 45 %. Snapchat tunnetaan enemmän nuorten viestintäsovelluksena, mutta sitäkin käyttää noin 15 % suomalaista.

 

Suomalaiset tekevät noin 70 % verkko-ostoksistaan mobiililaitteella ja mobiililla tehtävien ostoksien määrä on rajussa nousussa vuosittain. Suuri syy tähän on myös some-markkinoinnilla, sillä maksetulla mainoksella voidaan tavoittaa somessa oikeita kohderyhmiä ja mainos ohjaa asiakkaan suoraan verkkokauppaan tai verkkosivuille etsityn tuotteen luo.

 

Some-markkinointi ei täten pelkästään koske mainostamista, vaan tavoitteena on ohjata asiasta kiinnostuneet ihmiset suoraan kiinnostavan asian luo tekemään ostoksia.

 

Some-markkinointia tehdessä on tärkeää, että myös verkkosivustonne on ajantasalla, jotta asiakaskokemus sivustolla saadaan mahdollisimman helpoksi.

 

Some-mainonta aloitetaan asentamalla Facebook Pixel verkkosivuillenne. Pixel yhdistää verkkosivunne ja Facebookin keskenään. Pixel kerää tietoja yrityksenne sivuvierailuista ja toiminnasta sivuilla ja kohdentaa mainontaa jo sivuilla vierailuille asiakkaillenne.

Some-mainonta palvelumme

1

Luomme yrityksellenne Facebook Business managerin, jonka kautta luodaan ja hallinnoidaan mainoksia Facebookissa ja Instagramissa. Lisäksi asennamme Pixelin jäljittämään sivustovierailijaa verkkosivuillanne.

2

Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat mainoskampanjat yrityksenne mainontaan. 

Mainoskampanja vaatii suunnittelua sillä sisällön tulee kohdata kohderyhmän kanssa. Mainoskampanjoiden toteutuksen lisäksi toteutamme asiakkaillemme myös mainoksiin vaadittavat kuva-, video- ja tekstisisällöt.

3

Analysoimme ja raportoimme kampanjoiden tuloksista asiakkaillemme säännöllisesti. 

Kehitämme mainoskampanjaa yhdessä asiakkaamme kanssa kohti parempia tuloksia.

Tehostetaan myynti kasvuun markkinoinilla

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö:

Miten voimme palvella teitä?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme: