fbpx

Some-markkinoinnilla tavoitat asiakkaasi kohdennetusti ja tehokkaasti.

some-markkinointi

Some-markkinointi vauhdittaa liidien keräämistä ja myyntiä nopeasti

Sosisaalisen median markkinointi, eli lyhennyttä some-markkinointi tapahtuu nimensä mukaan sosiaalisen median kanavissa esimerkiksi: Facebookissa, Instagramissa, Snapchatissa, LinkedInissä, tai Tiktokissa. Sosiaalisen median mainonta voi tarkoittaa maksettua mainontaa tai hyvällä sisällöllä hankittua näkyvyyttä orgaanisesti.

 

Some-markkinoinnin hyötynä on, että yleisöä pystytään kohdentamaan erittäin tarkasti Facebookin mainostyökalun avulla. Facebookin mainostyökalu toimii niin Facebookin, kuin Instagramin alustoilla.

 

Some-markkinointi toimii erinomaisesti eri ikäisten kohderyhmien tavoittamiseen, mutta on tärkeää valita juuri teidän liiketoiminnalle sopiva alusta mainontaan. Esimerkkinä voidaan ajatella että kannattaako yksityisen kotihoitoa ikääntyville tarjoavan yrityksen mainostaa Snapchatissä, jossa kohderyhmää ei vielä tänä päivänä tavoiteta.

some-markkinointi

Miten ja miksi Some-markkinointi?

Tutkimustietojen mukaan Facebookia käyttää yli 70 % suomalaisista ja Instagramia noin 45 %. Snapchat tunnetaan enemmän nuorten viestintäsovelluksena, mutta sitäkin käyttää noin 15 % suomalaista.

 

Suomalaiset tekevät noin 70 % verkko-ostoksistaan mobiililaitteella ja mobiililla tehtävien ostoksien määrä on rajussa nousussa vuosittain. Suuri syy tähän on myös some-markkinoinnilla, sillä maksetulla mainoksella voidaan tavoittaa somessa oikeita kohderyhmiä ja mainos ohjaa asiakkaan suoraan verkkokauppaan tai verkkosivuille etsityn tuotteen luo.

Some markkinointi ei täten pelkästään koske mainostamista, vaan tavoitteena on ohjata asiasta kiinnostuneet ihmiset suoraan kiinnostavan asian luo tekemään ostoksia.

 

Some-markkinointia tehdessä on tärkeää, että myös verkkosivustonne on ajantasalla, jotta asiakaskokemus sivustolla saadaan mahdollisimman helpoksi.

 

Some-mainonta aloitetaan asentamalla Facebook Pixel verkkosivuillenne. Pixel yhdistää verkkosivunne ja Facebookin keskenään. Pixel kerää tietoja yrityksenne sivuvierailuista ja toiminnasta sivuilla ja kohdentaa mainontaa jo sivuilla vierailuille asiakkaillenne.

Some-mainonta palvelumme:

1

Markkinointityökalujen käyttöönotto ja asentaminen

Luomme yrityksellenne Facebook Business managerin, jonka kautta luodaan ja hallinnoidaan mainoksia Facebookissa ja Instagramissa. Lisäksi asennamme Pixelin jäljittämään sivustovierailijaa verkkosivuillanne.

2

Toteutamme mainoskampanjat

Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat mainoskampanjat yrityksenne mainontaan. 

Mainoskampanja vaatii suunnittelua sillä sisällön tulee kohdata kohderyhmän kanssa, jotta asiakas saadaan kiinnostumaan mainoksesta. Mainoskampanjoiden toteutuksen lisäksi toteutamme asiakkaillemme myös mainoksiin vaadittavat kuva-, video- ja tekstisisällöt.

3

Analysointi ja kehittäminen

Analysoimme ja raportoimme kampanjoiden tuloksista asiakkaillemme. 

Kehitämme mainoskampanjaa yhdessä asiakkaamme kanssa kohti parempia tuloksia.

Miten voimme palvella?

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme teille lisää!