fbpx

Someassari pitää yrityksenne raikkaana ja aktiivisena somessa.

Someassari
Someassari, Brand Team Finland Oy

Someassari pitää yrityksenne raikkaana somessa

Someassari tekee töitä asiakkaan puolesta.Pitäisikö yrityksessänne panostaa enemmän sosiaalisen median kanaviin?

 

Sosiaalisen median ylläpito on usein markkinoinnin osa-alue, johon yritykseltä löytyy liian vähän aikaa. Usein mietitään että pitäisikö yrityksen orgaanista mainontaa varten palkata markkinointihenkilö yritykseen joka pitää huolen mm. sosiaalisen median ylläpidosta.

 

Rekrytointi on kallis ja pitkä prosessi yritykselle. Lisäksi markkinointihenkilö on kallis investointi henkilöstöön. Meillä on teille kustannustehokkaampi tapa hoitaa asia kuntoon.

 

Palvelumme pitää sosiaalisen medianne kunnossa ja tuottaa sisältöä sosiaalisen median kanaviinne. Someassari- palvelumme koskee ainoastaan sosiaalisen median ylläpitoa ja sisällöntuotantoa sivuille, joten palvelusta ei aiheudu muita kustannuksia kun someassari-palvelun hintaamme.

 

Tarpeen mukaan meiltä on saatavilla myös sosiaalisen median mainontaa, jolloin palveluumme lisätään mainosbudjetti jota käytetään julkaisuiden suuremman näkyvyyden tavoittelemiseksi.

Someassari, Brand Team Finland Oy

Näkyvämpää mainontaa

Someassari on ammattilainen, joka tuntee sosiaalisen median salat ja tuottaa näin yritykselle enemmän näkyvyyttä medioissanne.

Someassari

Innovatiivinen kumppani

Asioita on hyvä ajatella laatikon ulkopuolelta. Someassari seuraa liiketoimintaanne yrityksen ulkopuolelta ja tarjoaa raikkaat ideat käyttöönne.

Someassari

Selkeä kuukausihinnoittelu

Palvelu hinnoitellaan laajuuden mukaan selkeään kuukausihintaan. Kuukausihinta alkaen 300 € alv 0%/kk on huomattavasti edullisempi, kuin rekrytointi yritykseen.

Someassari-palvelumme täydentää laaja sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin palvelumme

Brand Team Finland Oy on oiva valinta someassariksenne, sillä meiltä löytyy myös valokuvaus ja videotuotannon palvelut yrityksemme sisältä.

 

Laaja verkostomme takaa myös sen, että voimme toimia kumppanina teille ympäri Suomen. Ei siis hätää vaikka yrityksellänne on useampia toimipisteitä me hanskaamme sisällöt kaikilta toimipisteiltänne.

 

Halutessanne laajentaa Someassari-palvelua myös mainonnan puoleen, meiltä löytyy palvelut myös esimerkiksi some-mainontaan, sekä Googlen hakusanamainontaan.

 

Lisäksi jos tarvitsette mainosmateriaaleja sosiaalisen median julkaisuihinne, tai yrityksenne arkeen saatte tilattua ne samalta kumppanilta meiltä Brand Team Finland Oy:ltä.

 

Kysy tarjous palveluistamme alla olevalla yhteydenottolomakkeella, tai soita suoraan meille niin keskustellaan asiasta ja mainonnastanne lisää.

Miten voimme palvella?

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme teille lisää!