Markkinointitoimisto Brand Team Finland Oy, Jyväskylä

Verkkosivut ja verkkokaupat

Verkkosivut ja verkkokaupat on nykyaikaisen myynnin ja markkinoinnin kivijalka.

X

verkkosivut ja verkkokaupat
on markkinoinnin kivijalka.

Verkkosivut ja verkkokaupat ovat nykyajan yritystoiminnassa elintärkeässä asemassa informaation, digimarkkinoinnin ja kaupanteon välineenä. 

Verkkosivut ja -kaupat ohjaavat asiakkaat informaation pariin ja tekemään ostoksia yrityksessä. Usein asiakkaan ensimmäinen mielikuva yrityksestä luodaan verkkosivun välityksellä. Tämä vaatii yrityksiltä laadukkaat ja helppokäyttöiset verkkosivut ja verkkokaupat, sillä asiakas valitsee lähtökohtaisesti aina yrityksen, jonka kanssa on helppoa asioida. 

 

 

Verkkosivut ja verkkokaupat ovat myös digimarkkinoinnin perusta. 

Esimerkiksi Google Ads -mainonta, sekä sosiaalisen median mainonta ohjaa asiakkaan lähtökohtaisesti aina verkkosivulle tutustumaan tuotteeseen tai palveluun lisää. Lisäksi sähköpostimainonta rakennetaan pitkälti verkkosivujen ja verkkosivujen analytiikan alle. 

 

 

Rakennamme asiakkaillemme WordPress- verkkosivustoja ja WooCommerce- verkkokauppoja aina layoutin suunnittelusta tekniseen toteutukseen.

Sivustot hakukoneoptimoidaan ja asennamme sivuille myös Googlen analytiikkasovellukset ja tarvittavat muut sovellukset.

Huolehdimme nettisivujen käyttönopastuksen ja autamme myös sivustojen ylläpidossa kustannustehokkaalla hinnoittelulla, jossa asiakas maksaa kuukausihinnoittelun sijasta ainoastaan tunneista, joita heidän sivuston ylläpitoon käytämme.

 

Pidämme asiakkaan mukana verkkosivujen toteutuksessa koko projektin ajan.

1

Tapaamme asiakkaamme alussa suunnittelupalaverin muodossa. 

Sovimme tavoitteet verkkosivulle, sekä verkkosivun ilmeelle, sivustomäärälle ja tarvittaville työkaluille.

2

Nyt voitte ottaa rennosti! 

Suunnittelupalaverissa sovittujen raamien mukaan lähdemme suunnittelemaan sivustosta luonnosta asiakkaallemme.

3

Lähetämme asiakkaallemme luonnoksen sivustosta ja istumme alas käymään luonnoksen läpi. Viimeistelemme sivuston tekstit ja rakenteen palaverin perusteella.

4

Muokkaamme sivuston valmiiksi toiveidenne mukaan. Sovitaan sivuston julkaisupäivä ja kaikki on valmista. Lisäksi tarjoamme teille ylläpitopalvelun sivuston ylläpitoa varten.

wordpress-verkkosivut

WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Rakennamme asiakkaillemme sivut aina WordPress julkaisujärjestelmällä.

 

WordPress:in hyötyinä ovat sen monipuoliset ominaisuudet ja helppokäyttöisyys asiakkaalle.

 

WordPress julkaisujärjestelmällä pystymme luomaan kustannustehokkaasti sivut niin pienyrittäjälle kuin suur-yrityksen tarpeeseen. Lisäksi WordPress sivujen hakukoneoptimointi ja Google analytiikan asentaminen ja saaminen on sivuilta helppoa.

 

WordPress sivuston ylläpidosta löytyy paljon artikkeleja ja ohjeita, jotka auttavat asiakasta sivuston omatoimisessa ylläpidossa. Näitä oppaita löydätte tulevaisuudessa myös meidän blogistamme ja esimerkiksi tästä WP-opas linkistä.

 

Tarjoamme asiakkaillemme, myös verkkosivujen ylläpitopalveluita, jolloin huolehdimme verkkosivujen toiminnasta yrityksen arjessa.

Meidän toteuttamia verkkosivuja.

WooCommerce verkkokauppa-alusta toimii erinomaisesti liitettynä WordPress- verkkosivuille.

WooCommerce on maailman yleisimpiä verkkokauppa-alustoja ja se taipuu toiminnoiltaan moneen eri käyttötarkoitukseen.

WooCommerce:n avulla pystyy laskuttamaan asiakasta yleisimmillä maksuvaihtoehdoilla, syöttää verkkokauppaan varastosaldot ja näyttää asiakkaille tuotteet, jotka ovat nopeasti saatavilla.Lisäksi WooCommerce:n kautta raportoinnin rakentaminen on helppoa!

Tehostetaan myynti kasvuun markkinoinilla

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö:

Miten voimme palvella teitä?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme: