Markkinointitoimisto Brand Team Finland Oy, Jyväskylä

Verkkosivut Jyväskylä

Laadukkaat verkkosivut Jyväskylä

Toteutamme asiakkaillemme verkkosivut WordPress-pohjalla.

Verkkosivuissamme korostuu kaupallinen näkemys asiakkaan digitaaliselle ostopolulle ja verkkosivuston käyttökokemus.

X

Verkkosivut on usein ensimmäinen asia, mistä potentiaalinen uusi asiakas saa tietoa yrityksen tuottamista tuotteista tai palveluista. Verkkosivuilla asiakas saa ensikosketuksen yritykseen ja alkaa luomaan mielikuvaa yrityksen tuotteista, palveluista ja laadusta.

 

 

On tärkeää, että verkkosivut herättävät asiakkaan kiinnostuksen. Huonosti toimivat, tai väärää informaatiota antavat sivut työntävät asiakasta pois yrityksestä. Laadukkaat, tyylikkäät ja informatiiviset sivut taas luovat asiakkaalle taas kiinnostusta ja johtavat todennäköisemmin kauppaan.

 

 

Nykypäivänä suurin osa ihmisistä kuluttaa internetin sisältöä mobiililaitteilla. Verkkosivuja rakentaessa on tärkeä huomioida myös että sivut toimivat kaikilla laitteilla. Verkkosivujen toiminnan lisäksi on tärkeää myös se, että sivunne löytyvät hakukoneista ja vielä mahdollisimman korkealta hakutuloksista. Verkkosivun tulee mahdollistaa nykypäivänä myös mahdollisuus verkkokauppaan. Kaikkissa meidän tekemissä sivuissa on mahdollisuus myös verkkokaupan avaamiselle, joko verkkosivuprojektin yhteydessä tai myöhemmin tulevaisuudessa.

 

Verkkosivut on iso kokonaisuus, jossa tulee ottaa huomioon useampi asia. Brand Team Finland Oy toteuttaa yrityksellenne laadukkaat, mobiiliystävälliset ja hakukoneoptimoidut verkkosivut Jyväskylästä. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä, mutta toimimme ympäri Suomen.

Mitä meiltä ostetut verkkosivut sisältää?

Verkkosivut Jyväskylästä ympäri Suomen

Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä, mutta toteutamme verkkosivuprojekteja ympäri Suomen. 

Pyrimme järjestämään kaikki tapaamisemme laadukkaina verkkotapaamisina, mutta halutessanne tulemme tarvittaessa myös luoksenne.


Sijaintimme ei ole ole meille este tehdä laadukasta yhteistyötä kanssanne, olitte sitten missä päin maailmaa tahansa. 

Tutustu projektimme kulkuun alta.

Sisällöntuotanto ja hakukoneoptimointi

Verkkosivuston julkaisun jälkeen on tärkeää jatkaa verkkosivustolle tuotettavaa sisältöä. Tämä onnistuu helposti esimerkiksi blogipostauksia tekemällä.

 

Sisällöntuotanto nostaa sivuston arvoa Googlen hakutuloksissa ja antaa asiakkaallenne lisätietoa yrityksenne ammattitaidosta ja palveluista.

 

Sivuille rakennettavaa sisältöä on tärkeä myös hakukoneoptimoida, sillä sisällöstä saadaan helposti hakusanoja joilla näkyvyyttänne voidaan parantaa entisestään hakukoneissa. 

 

Autamme asiakkaita sisällöntuotannossa.

Verkkosivujen hinnoittelusta

Verkkosivuston hinnoittelu riippuu useasta eri asiasta ja siksi runkohinnaston antaminen olisi meidän mielestämme asiakkaan harhaanjohtamista. Me hinnoittelemme verkkosivuprojektin aina asiakkaan vaatimuksian mukaisesti.

 

Meidän toteuttamien verkkosivujen alkaen hinta on 1000 € alv 0% ja kalleimpien projektien hinta on ollut 6500 € alv 0%. 

 

Useimmiten verkkosivun hinta perussisällöllä pyörii 1000-3000 € välissä. Tarvittaessa voimme jakaa laskutusta useampaan osaan korottomasti ja kuluttomasti.

 

Kysy tarjous teidän yrityksenne sivuista.

Tehostetaan myynti kasvuun markkinoinilla

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö:

Kokonaisuuksia tehostamaan yrityksien markkinointia

Brand Team Finland Oy perustettiin vastaamaan asiakkaiden tarpeita täyden palvelun markkinointitoimistona.

 

Halusimme luoda palvelun, jonka kautta yritykset pystyvät keskittämään markkinoinnin toimenpiteet yhden luotettavan kumppanin alle.

 

Palvelumme kattaa kaikki markkinoinnin toimenpiteet aina markkinoinnin suunnittelusta mainosasennuksiin saakka.

 

Palvelupaketillamme pystymme tarjoamaan yrityksille selvää rahallista säästöä, sillä palvelumme on vaihtoehto työntekijän rekrytoimiselle. Lisäksi kevyt kulurakenteemme takaa kilpailukykyisen hinnoittelun myös pienemmissä kokonaisuuksissa.

Seppo Väliheikki

Yrittäjä

Miten voimme palvella teitä?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme: