Markkinointitoimisto Brand Team Finland Oy, Jyväskylä

Verkkosivut

Verkkosivut myyvät yritystänne asiakkaille ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä.

X

Paljonko verkkosivut maksaa?

Verkkosivut on yritykselle tärkeä projekti. Verkkosivusto on nykypäivänä yrityksen tärkeimpiä tiedonlähteitä asiakkailleen. Verkkosivusto vaikuttaa yrityksen asiakasvirtaan kaikista digitaalisista kanavista, sillä verkkosivustolle ohjataan myös digimainonnan kautta saavutettava liikenne.

 

Verkkosivut on investointi yritykselle kahdesta näkökannasta. Ensimmäiseksi verkkosivusto on investointi kasvuun ja parempaan asiakaskokemukseen. Toiseksi verkkosivusto on yrityksen omaisuutta, jonka yritys pystyy arvottamaan yrityksen omaisuutena. Siksi verkkosivuihin kannattaa myös panostaa.

 

Verkkosivuston hinnoittelu riippuu yrityksen vaatimista resursseista verkkosivuille, verkkosivun sivurakenteesta ja tietenkin myös aikataulusta jolla sivusto tulee rakentaa. Brand Team Finland Oy:n verkkosivuprojektien hinta on alkaen 800 € alv 0%. Keskimäärin PK-yrityksissä verkkosivujen kokonaishinta avaimet käteen periaatteella on kauttamme noin 1 500 € alv 0%.

 

Rakennamme verkkosivut WordPress-pohjalla. WordPress:in hyötynä on sivuston helppokäyttöisyys, sekä räätälöitävyys. Lisäksi WordPress:iin on mahdollista käyttöönottaa myös Woocommerce-verkkokauppa, joka auttaa etenkin tuotteiden myymisessä verkkosivujen kautta.

Miten verkkosivut hinnoitellaan?

Verkkosivuston hinta koostuu monesta asiasta ja siksi hinnoittelemme verkkosivuprojektit aina tapauskohtaisesti. Räätälöimme jokaisen  sivuston aina asiakayrityksemme toiveiden mukaiseksi ja käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi tarvittavan ja järkevän teknisen toteutuksen sivustolle.

Jokainen tekemämme sivusto lähtee liikenteeseen aloituspalaverilla, jossa käymme läpi yrityksen vaatimukset sivustolle. Aloituspalaverin perusteella aloitetaan sivuston rakentaminen ja lopullinen hinta toteutukselle määräytyy.


Alla muutamia asioita, joita asiakkaan tulee ottaa huomioon sivuston hintaa laskiessa.

Domain ja webhotelli

Jokainen verkkosivusto tarvitsee toimiakseen domainin (verkkotunnus) ja webhotellin jonne sivusto tallennetaan.

 

Ohjeistamme asiakasta domainin ja webhotellin valinnassa, mutta emme tee sopimusta puolestanne. Asiakas tilaa palvelun suoraan suosittelemaltamme palveluntarjoajalta ja hoitaa laskutuksen suoraan heidän kanssaan.

 

Me emme ole laskun välittäjiä, joten emme halua aiheuttaa asiakkaillemme ylimääräistä kulua palvelun suhteen. Siksi on yksinkertaisesti helpompaa, että asiakas on suorassa yhteistyösuhteessa webhotellin kanssa. Webhotelliin ja domainiin kannattaa varata noin 100-200 € vuodessa. Palvelun tarjoajia on mm domainhotelli.fi.

Lisäosat ja sivuston tekniikka

Haluatteko mitata yrityksessänne asiakkaan liikennöintiä verkkosivuillanne? Haluatteko myös seurata asiakastanne kun hän tulee mainoksesta sivustollenne?

 

Erilaiset lisäosat ja sivuston tekniikka määrittää verkkosivuston hintaa. Perussisältöömme kuuluu Google Analyticsin asentaminen verkkosivustolle. Analyticsin käyttö edellyttää yritykseltä Google-tiliä. Neuvomme asiakasta Google-tilin käyttöönotossa ja analytiikan tarkastelussa.

 

Muita mahdollisia tekniikkoja on mm. markkinointityökalut kuten Hubspot, tai Metan analytiikka työkalut, jotka kannattaa ottaa huomioon jo sivustoa suunnitellessa.

Sivuston kehitys

Vaikka useasti verkkosivut pystyy rakentamaan ilman ymmärrystä koodauksesta, on kuitenkin tärkeää että koodauksen perusteet ovat sivustoa rakentaessa kunnossa.


Koodausta voidaan tehdä monella tapaa, mutta on tärkeää että koodaus suunnitellaan oikein ja että kaikki koodatut ominaisuudet toimivat. Lisäksi tulee ottaa huomioon, että sivuston päivittäjällä ei välttämättä ole osaamista koodaamiseen, joten koodi ei saa olla sivuston päivittämisen esteenä.


Suunnittelemme sivut, niin että ne on aina asiakkaallemme päivitettävissä ja koodaus ei estä sivuston käyttöä loppuasiakkaalle.

Ylläpito

Verkkosivustoa tulee myös ylläpitää julkaisun jälkeen. 

 

Tarjoamme asiakkaillemme ylläpitopaketteja yritystoiminnan arkeen. Ylläpitomme voi sisältää joko teknisiä asioita, tai julkaisutöitä, tai molempia. Sovimme sisällöstä aina yrityksen omien valmiuksien mukaisesti.

 

Sivuston ylläpidosta aiheutuvat kulut on hyvä laskea sivuston hintaan. Varmista myös verkkosivuston tekijältä, että sivusto rakennetaan niin, että sen päivittäminen on mahdollista myös yrityksellenne sisäisesti. Näin vältyt yllättäviltä kuluilta ja saat sivut joita on helppo käyttää myös ilman ICT-alan koulutusta.

Alustojen ja lisäosien hinta

Verkkosivujen alustoissa ja lisäosissa on huomattavia hinnaneroja. Käytämme sivuston rakentamiseen Worpress-alustaa, jonka perusversio on ilmainen käyttäjälle. WordPressistä saadaan enemmän irti muutamalla maksullisella lisäosalla, mutta näiden lisäosien hinta ei ole merkittävä.

 

Muilla julkaisualustoilla hinnoittelu on usein maksullinen jo perusversioissa. 

 

Lisäosien tai alustan hintaa ei tarvitse pelätä. Korkeimmillaan hinnoissa puhutaan muutaman sadan euron vuosikuluista, mutta pitkälle päästään myös täysin ilmaisella alustalla.

Työn osuus hinnoittelussa

Tekniikan lisäksi verkkosivujen hinta sisältää myös työtä.

Laskemme verkkosivujemme hinnan tuntiperusteisesti tuntihintamme ollessa 70 € alv 0%.

 

Keskimäärin nyrkkisääntönä on päivä per valmis sivu. Eli perinteinen 8 sivua sisältävä sivusto vie aikaa noin 8 työpäivää. Tämän päälle aikaa kuluu vielä erilaisten työkalujen rakentamiseen sivustolle ja kokonaisuudessaan edellämainitun 8 sivun sivuston toteutukseen menee noin kuukausi.

 

Pyrimme toteuttamaan jokaisen sivuston kuukauden sisällä tilauksesta. Riippuen muusta työtilanteestamme pystymme joustamaan valmistumisessa noin viikon.

Miten asiakas löytää sivustonne?

Asiakas löytää verkkosivut useimmiten hakukoneen kautta esimerkiksi Googlesta.

On tärkeää että sivuston sisältö on hakukoneoptimoitu ja sivuston rakenne ilmoitetaan asianmukaisesti Googlelle.

 

Perussisältöömme kuuluu hakukoneoptimointi sivujen sisällölle perustasolla.

Monet markkinointitoimistot ottavat hakukoneoptimoinnista lisähintaa, mutta meillä se kuuluu pakettiin sillä meidän mielestämme on kohtuullista, että uusi sivustonne saa samantien näkyvyyttä asiakkailleen ja tuo näin asiakasvirtaa asiakkaallemme heti alusta alkaen.

 

Verkkosivuston löydettävyyttä voidaan parantaa yrityksen arjessa toteuttamalla sivustolle lisää hakukoneoptimoitua tekstiä esimerkiksi blogitekstien muodossa. Liikennettä voidaan lisätä myös digimainonnan työkaluilla, kuten Google-, tai Meta-mainonnalla hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa.

 

Tarjoamme asiakkaillemme myös digimarkkinoinnin palvelut aina verkkosivuprojektimme jälkeen.

Laitetaan projekti liikenteeseen?

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö:

Miten voimme palvella teitä?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme: