fbpx

Videotuotanto pysäyttää katsojan yrityksesi viestin kohdalla.

Videotuotanto
Videotuotanto, Brand Team Finland Oy
Videotuotanto, Brand Team Finland Oy

Videotuotanto saa asiakkaanne pysähtymään sisältönne edessä

Videotuotannon osuus sisältömarkkinoinnissa kasvaa vuosittain. Videoiden hyötynä sisältömarkkinoinnissa on se, että video pysäyttää asiakkaan katsomaan yrityksen mainosta tai julkaisua. Video on lähtökohtaisesti myös still-kuvaa informatiivisempi, joten videon avulla yritys pytyy esittelemään liiketoimintaansa laajemmin asiakkaille.

 

Videotuotantoa käytetään yleisesti yrityksen markkinoinnissa useissa eri muodoissa. Esimerkkiksi yritys voi käyttää videota mm. seuraavissa formaateissa: yritysesittely, asiakasreferenssi, koulutusvideot, henkilöstöesittely, sosiaalisen median mainoksissa.

 

Toteutamme eri tyyppisiä videotuotantoja asiakkaillemme suunnittelusta toteutukseen. Suunnnittelemme videon käsikirjoituksen, kuvaamme ja editoimme videon julkaisu valmiiksi, joten voitte nauttia vain työn tuloksesta!

Videon editointi on varsin ratkaisevassa osassa työlaadun kanssa, sillä editointipöydällä luodaan videon ääniraidat, sekä videonrytmitys. Editoinnin osuus videotuotannossa onkin usein suurempi kuin itse videon kuvaamisen.

 

Lisätietoa videotuotannon palveluista löydätte jatkamalla sivua eteenpäin. 

 

Ota yhteyttä niin ideoitaan teidän liiketoiminnalle sopivat videosisällöt.

Videotuontanto, referenssit

Asiakaskokemusvideot

Toteutamme asiakkaidemme näköisen asiakaskokemusvideot. Asiakaskokemusvideo voi olla tarinallinen, tai ns. puhuvapää tyyppinen kertomus asiakkaan kokemuksesta liiketoiminnasta.

Referenssit, Videotuotanto, Intohimo brändäykseen, Brand team Finland, brändi ja design Markkinointitoimisto

Yritys- ja brändivideot

Yritys- ja brändivideot kuvaavat liiketoimintaanne ja tuottavat lisäarvoa asiakkaillenne. Tuotamme asiakkaillemme laadukkaat yritysvideot.

videotuotanto

Tuote- ja ohjevideot

Tuotetta tai sen asennusta on loistavaa kuvailla videolla. Tuotamme videot niin tuote-esittelyihin, kuin asennusohjevideot helpottamaan asiakkaidenne toimintaa tuotteidenne kanssa.

Dronekuvaus
Videotuotanto, Brand Team Finland Oy
Dronekuvaus tuo yritysvideoon lisää ilmettä

Videotuotantoomme kuuluu myös tarvittaessa dronekuvaus.

 

Dronella pystymme tuottamaan ilmakuvaa asiakkaillemme. Dronekuvaus ei valitettavasti ole mahdollista aivan jokaisessa paikassa, mutta pyrimme lennättämään kopteria aina kun se vain lainsäädännöllisesti ja turvallisesti on mahdollista.

Ilmakuva kiinnittää asiakkaanne huomion, sillä ilmasta käsin saamme tuotua videolle sellaisia ulottuvuuksia, joihin ihmisillä voi ilman dronea päästä kokemaan.

 

Kysy tarjous dronekuvauksesta, muun videotuotannon yhteydessä tai erikseen.

Miten voimme palvella?

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme teille lisää!