Markkinointitoimisto Brand Team Finland Oy, Jyväskylä

videotuotanto

Videotuotanto pysäyttää katsojan yrityksenne viestin kohdalla.

Laadukas videotuotanto pysäyttää asiakkaan sisältönne edessä

Videotuotannon osuus sisältömarkkinoinnissa kasvaa vuosittain. Videoiden hyötynä sisältömarkkinoinnissa on se, että video pysäyttää asiakkaan katsomaan yrityksen mainosta tai julkaisua. Video on lähtökohtaisesti myös still-kuvaa informatiivisempi, joten videon avulla yritys pytyy esittelemään liiketoimintaansa laajemmin asiakkaille.

 

Videotuotantoa käytetään yleisesti yrityksen markkinoinnissa useissa eri muodoissa. Esimerkkiksi yritys voi käyttää videota mm. seuraavissa formaateissa: yritysesittely, asiakasreferenssi, koulutusvideot, henkilöstöesittely, sosiaalisen median mainoksissa.

 

Toteutamme eri tyyppisiä videotuotantoja asiakkaillemme suunnittelusta toteutukseen. 

Suunnnittelemme videon käsikirjoituksen, kuvaamme ja editoimme videon julkaisu valmiiksi, joten voitte nauttia vain työn tuloksesta! Videon editointi on varsin ratkaisevassa osassa työlaadun kanssa, sillä editointipöydällä luodaan videon ääniraidat, sekä videonrytmitys. Editoinnin osuus videotuotannossa onkin usein suurempi kuin itse videon kuvaamisen.

Videotuotanto

Toteutamme asiakkaidemme näköisen asiakaskokemusvideot. 

Asiakaskokemusvideo voi olla tarinallinen, tai ns. puhuvapää tyyppinen kertomus asiakkaan kokemuksesta liiketoiminnasta.

Yritys- ja brändivideot kuvaavat liiketoimintaanne ja tuottavat lisäarvoa asiakkaillenne. Tuotamme asiakkaillemme laadukkaat yritysvideot.

Tuotetta tai sen asennusta on loistavaa kuvailla videolla. Tuotamme videot niin tuote-esittelyihin, kuin asennusohjevideot helpottamaan asiakkaidenne toimintaa tuotteidenne kanssa.

Dronella ilmettä yritysvideoon

Videotuotantoomme kuuluu myös tarvittaessa dronekuvaus. Dronella pystymme tuottamaan ilmakuvaa asiakkaillemme. Dronekuvaus ei valitettavasti ole mahdollista aivan jokaisessa paikassa, mutta pyrimme lennättämään kopteria aina kun se vain lainsäädännöllisesti ja turvallisesti on mahdollista.

 

Ilmakuva kiinnittää asiakkaanne huomion, sillä ilmasta käsin saamme tuotua videolle sellaisia ulottuvuuksia, joihin ihmisillä voi ilman dronea päästä kokemaan.

 

Kysy tarjous dronekuvauksesta, muun videotuotannon yhteydessä tai erikseen.

Tehostetaan myynti kasvuun markkinoinilla

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö:

Miten voimme palvella teitä?

Ota yhteyttä henkilökuntaamme: